Actie

Ontvang nu via RTV Utrecht en NH Media €7,50 korting op je tickets voor Hans Klok & Friends in Utrecht of Zaandam. De tournee van Hans Klok & Friends is van 15 juli t/m 1 augustus te zien in Utrecht en van 7 t/m 15 augustus in Zaandam. Klik op een van de buttons en profiteer direct!

Coronatoegangsbewijs

Om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (24 uur voor aanvang). Voor Hans Klok & Friends geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends.

Wanneer u uw negatieve testuitslag ontvangt als e-mail, zit daar een unieke code bij. Met deze code kunt u in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl uw testuitslag omzetten naar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code. U laat vervolgens uw QR-code in de CoronaCheck-app of via uw geprinte coronatoegangsbewijs scannen bij de ingang van ons evenement. Is uw QR-code geldig? Dan mag u naar binnen.

Meer informatie vindt u op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.