Contact

Neem contact met ons op

Heeft u bij de veel gestelde vragen op deze site gekeken en staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons via onderstaand formulier. Wij streven ernaar om uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. U kunt dit formulier ook gebruiken voor zakelijke kwesties of media aanvragen.

Routebeschrijving

Maastricht - Geusseltpark

De theatertent van Hans Klok & Friends staat in het Geusseltpark. De ingang bevindt zich aan de Stadionweg, Maastricht. Parkeren kan op parkeerplaats Stadionweg of op de parkeerplaats in het Geusseltpark.

 

Komt u met het openbaar vervoer? 

Vanaf station Maastricht is het ongeveer 13 minuten met bus 6. Vanaf bushalte Geusseltbad is het nog ongeveer 5 minuten lopen.

Navigeer uw reis met 9292.nl naar bushalte Geusseltbad.

Eindhoven - Jacob Oppenheimerpark

De theatertent van Hans klok & Friends staat in het Jacob Oppenheimerpark. De ingang bevindt zich aan de Jacob Oppenheimstraat. Parkeren kan in de directe omgeving van het park.

 

Komt u met het openbaar vervoer? 

Vanaf Eindhoven Centraal is het een kleine 10 minuten met bus 403 richting Oerle. Vanaf bushalte Evoluon, Eindhoven is het nog ongeveer 5 minuten lopen. Navigeer uw reis met 9292.nl naar bushalte Evoluon.

Contactformulier

  Social media

  Info

  FestivityKing

  IBAN: NL71 RABO 0358 0481 84

  BTW: NL8614.94.246B01

  KvK: 78 68 59 82