Contact

Neem contact met ons op

Heeft u bij de veel gestelde vragen op deze site gekeken en staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons via onderstaand formulier. Wij streven ernaar om uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. U kunt dit formulier ook gebruiken voor zakelijke kwesties of media aanvragen.

Routebeschrijving

Rotterdam - Naast het SS Rotterdam

De theatertent van Hans Klok & Friends staat naast het SS Rotterdam. De ingang bevindt zich aan 3e Katendrechtse Hoofd 25. Parkeren kan op het direct aanliggende parkeer terrein.

 

Komt u met het openbaar vervoer? 

Vanaf station Rotterdam Centraal is het ongeveer 7 minuten met de metro. bij halte Rijhaven overstappen op de bus richting SS Rotterdam, deze rit duurt ook ongeveer 7 minuten.

Navigeer uw reis met 9292.nl naar bushalte Oude kerk.

Den Haag - Kijkduin

De theatertent van Hans klok & Friends staat op het strand bij de hoofdingang van Kijkduin tussen de Reddingsbrigade en het Beachhouse Kijkduin (Strand Zuid 14b). Parkeren kan gratis op de Zandvoortselaan.

 

Komt u met het openbaar vervoer? 

Vanaf station Den Haag Centraal is het ongeveer 16 minuten met de tram. Bij tramhalte Thorbeckelaan stapt u uit en loopt u naar de bushalte Volendamlaan, stap op de bus richting Kijkduin, deze rit duurt ook ongeveer 9 minuten.

Navigeer uw reis met 9292.nl naar bushalte Kijkduin Strand.

Contactformulier

  Social media

  Info

  FestivityKing

  IBAN: NL71 RABO 0358 0481 84

  BTW: NL8614.94.246B01

  KvK: 78 68 59 82