Tickets

De kaartverkoop voor Hans Klok & Friends is begonnen. Deze unieke voorstelling is tot en met 31 oktober in heel Nederland te zien. Ontdek zelf waarom ‘De Volkskrant’ onze show omschreef als ‘Entertainment van hoog niveau’ en koop direct tickets! Om Hans Klok & Friends te kunnen bezoeken is een geldig Corona toegangsbewijs nodig (voor bezoekers vanaf 13 jaar). Een test kunt u aanvragen via www.testenvoortoegang.nl. Wacht niet langer en verzeker uzelf van tickets! Klik HIER om direct te reserveren. Telefonisch bestellen kan via onze ticketing partner Eventim: 0900 1353 (60 cpm)

 

Artiesten

Hij is de absolute ster van de voorstelling. Hans Klok schittert met zijn grootste en meest spectaculaire illusies in deze show. Zijn acts worden afgewisseld met onder meer razende motoren in een grote globe, luchtacrobatiek, dansende laserstralen, stunts aan de trapeze en comedy. De cast bestaat uitsluitend uit internationaal bekroonde acts. Hans Klok & Friends is een 90 minuten durende show die geschikt is voor de hele familie en bij uitstek past bij de zomervakantie. Mis het niet! 

 

Locatie

De locatie van Hans Klok & Friends is uniek. Speciaal voor deze productie wordt op alle locaties een moderne theatertent opgebouwd die optimaal bezoekerscomfort garandeert. Ongeacht de weersomstandigheden. De theatertent is uitgerust met kuipstoelen die perfect zicht op de bühne garanderen. Hans Klok & Friends is uitstekend bereikbaar met zowel openbaar- als eigen vervoer. Kijk op www.9292.nl voor de snelste route met het openbaar vervoer.

PARKEREN:
Rotterdam: Parkeren kan tegenover het ss Rotterdam, Katendrechtse Hoofd 3e Parking. 

LET OP: Op 24 okt. vindt de Rotterdam Marathon plaats en is de theatertent niet met de auto bereikbaar.