Tournee

De nieuwe tournee van Hans Klok & Friends is helemaal nieuw en reist door heel Nederland. Het tentencomplex is modern en uitgerust met comfortabele kuipstoelen. Onze foyer is reeds anderhalf uur voor aanvang geopend en voorzien van foodtrucks en bars. Zowel voor als na de show kunt u hier genieten van een hapje en een drankje. Tijdig reserveren is raadzaam want de vraag naar kaarten voor Hans Klok & Friends is groot. Via deze pagina kunt u tickets bestellen. Bestelt u liever telefonisch? Bel naar 0900 1353 (60 cpm), vraag naar Hans Klok & Friends en reserveer voor de show van uw keuze.

 

De show stond al in Maastricht, Eindhoven, Soest en Amsterdam! Nu nog te zien in:

In welke steden komt de show?

Rotterdam (1)

Rotterdam

In 2021 waren alle shows van Hans Klok & Friends in Rotterdam uitverkocht. We komen dan ook graag weer terug naar de havenstad. De theatertent wordt wederom opgebouwd naast het SS Rotterdam, de show is aldaar te zien van 22 juli t/m 7 augustus. Klik hier voor een overzicht van de betreffende voorstellingen en bestel direct.

Den Haag

Hans Klok & Friends komt naar de Hofstad. Van 13 tot en met 28 augustus is de show te zien in Den Haag. De theatertent wordt opgebouwd op het strand van Kijkduin. Parkeren is gratis. Voer in uw navigatie ‘Zandvoortselaan’ in en u arriveert bij het parkeerterrein. Den Haag is de laatste stad van de tournee 2022. Klik hier voor een overzicht van de betreffende voorstellingen en bestel direct. De vraag naar kaarten voor de voorstellingen in Den Haag is groot dus tijdig reserveren is raadzaam.

michael-fousert-bNovwnW0RXw-unsplash

Bestel nu
je tickets!